Foto: thumbnails.texastribune.org

Ministrul Afacerior Interne, Pavel Voicu, a anunțat aseară în cadrul postului public de televiziune că din numărul total de infectați cu COVID-19 fac parte și cinci angajați ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Ultimele două cazuri au fost confirmate ieri, 26 martie.

„În total avem 5 cazuri de colegi de-ai noștri infectați cu COVID-19. Trei angajați sunt de la Poliția de Frontieră și doi de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Altor 2 colegi li s-a prelevat probe, așteptăm rezultatul. La Poliția de Frontieră activează peste 3.000 de angajați, iar noi ne-am grupat în așa fel ca colaboratorii de poliție să nu aibă contact unii cu alții. Nu cred că trebuie să ascundem că avem 178 de angajați care stau în autoizolare”, a declarat Voicu, în cadrul unei emisiuni de la Moldova1.

În Republica Moldova sunt în total 177 de cazuri confirmate, doar joi au fost înregistrate 28 de cazuri noi.

În noaptea de joi spre vineri a decedat a doua victimă de COVID-19 în Republica Moldova. Este vorba de o asistentă medicală, în vârstă de 79 de ani.

De asemenea, 4 medici de la Spitalul Republican au fost infectați cu COVID-19. Acești angajați medicali au fost testați inițial la un laborator privat, apoi și la Agenția Națională pentru Sănătate Publică. Decizia de a fi testați la un laborator privat l-a costat pe Anatol Ciubotaru funcția de director al Spitalului Clinic Republican, acesta fiind demis ulterior de către autorități.

Citește și: „Mai am jumătate de an până la pensie, dar nu mă supăr pe ei”. De ce a fost demis și regretele ex-directorului Spitalului Republican (VIDEO)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here