Cine este noua şefă BERD la Chişinău

Autor: , in Social / 14 februarie, 2018, 16:33

Angela Sax a fost numită de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şefă a biroului din Republica Moldova. Angela Sax este bancher senior şi fost prezentată autorităţilor Republicii Moldova, în timpul vizitei preşedintelui BERD, Suma Chakrabarti. Sax îşi începe mandatul în aprilie 2018, transmite BERD.

„Sunt recunoscătoare şi încântată să preiau acest nou rol la BERD. Republica Moldova este o ţară fascinantă, iar eu văd rolul meu în a încuraja talentul şi a dezvolta potenţialul local. Bazându-ne pe realizările predecesorului meu, Dimitri Gvindadze, vom continua să susţinem Moldova prin intermediul investiţiilor şi politicilor pentru a ne asigura că finanţarea pe care o putem oferi este utilizată în cel mai eficient şi eficace mod”, a declarat Angela Sax.

Noua şefă a biroului BERD în Moldova a absolvit Universitatea de limbi străine din Erevan şi deţine o diplomă de afaceri MBA de la Nottingham University Business School. Este participantă la programul Senior Executive Fellows din 2004 la Universitatea Harvard KSG.

Înainte de a se alătura BERD, a activat în la Agenţia pentru Dezvoltarea Turismului din Armenia şi compania americană pentru dezvoltarea sectorului privat Sibley International Corporation. Cea mai recenta funcţie a sa a fost de şef interimar al biroului BERD în Armenia.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X