Dorin Chirtoacă anunță în ce condiții va candida pentru un nou mandat la Primăria Chișinău

Autor: , in Politic / 16 februarie, 2018, 18:08

După ce și-a anunțat demisia din funcția de primar al Chișinăului, Dorin Chirtoacă susține că ar putea candida din nou pentru acest fotoliu, dacă alături de el vor candida șeful statului Igor Dodon și liderul Partidului Democrat din Moldova Vladimir Plahotniuc.

„Așteptăm să candideze Dodon și Plahotniuc și cu mare plăcere voi candida și eu. Ei sunt, de fapt, astăzi la Primăria Chișinău. Silvia Radu e nimeni”, a declarat Chirtoacă, fiind întrebat dacă va candida pentru viitoarele alegeri locale.

În context, edilul anticipează că va fi denigrat în continuare și ar putea fi condamnat la închisoare în timpul apropiat.

„Eu oricum voi fi batjocorit, cu sau fără condamnare. Aceasta nu e viață – să stai și să privește poate regimul devine mai blând. Am încercat prin modalități democratice să îmi apăr punctul de vedere, dar se pare că trebuie să trecem la alte modalități. Ei îmi pot fabrica multe dosare. Nu mă mir dacă luni, într-o săptămână sau două aș putea fi condamnat. Nu mă mir dacă nici alegerile nu vor avea loc”, a menționat Dorin Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă a fost ales primar de Chișinău în anul 2007, ulterior, a câștigat alte două mandate. În prezent acesta se află în arest la domiciliu, fiind învinuit de trafic de influenţă şi corupere pasivă în dosarul parcărilor cu plată.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X