Americani revoltați pe tweeter, după ce Donald Trump a luat cu el o copiuță la întâlnirea cu supraviețuitorii masacrului din Florida

Autor: , in Externe / 22 februarie, 2018, 17:18

Tweeter-ul a explodat cu remarci la adresa președintelui Donald Trump, după ce acesta a venit cu o copiuță la întâlnirea cu supraviețuitorii atacului armat dintr-o școală din Florida. Foița îi amintea, practic, acestuia, să arate empatie, relatează Huffington Post.

„Vă aud” era replica numărul cinci de pe copiuța pe care o ținea Trump în mâini.

Nu este clar dacă foița a fost scrisă de Trump sau de consilierii săi de la casa Albă, dar imaginea nu a trecut neobservată pe twitter, unde oamenii au început rapid să îl critice pe președinte pentru că ar fi avut nevoie de un astfel de reminder:

„Președintelui a trebuit să i se amintească să arate empatie la o întâlnire despre violența provocată de arme. Lăsați gândul ăsta să gesteze…”

„Este cu adevărat trist că lui Trump trebuie să îi scrie cineva „Vă aud”, ca acesta să își aducă aminte că trebuie să arate empatie față de cei care au suferit de pe urma violenței provocate de arme.”

„Barack Obama a cântat Amazing Grace la o înmormântare în Charleston și Donald Trump are nevoie de o nenorocită de copiuță pentru a arăta empatie.”

„Președintele stătea în scaunul său.
Un grup de supraviețuitori era acolo.
El s-a uitat la copiuță,
Scrisă de un consilier,
Care îi amintea că trebuie să-i pese.”

 

 

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X