Neymar, accidentat cu nouă zile înaintea meciului PSG – Real Madrid

Autor: , in Sport / 26 februarie, 2018, 10:24

 Neymar a părăsit terenul pe targă, în meciul PSG – Olympique Marseille, în minutul 80, după ce şi-a răsucit glezna dreaptă, cu nouă zile înaintea returului cu Real Madrid (3-1 în tur pentru madrileni, returul în 6 martie), din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Formaţia PSG a învins, duminică, pe Olympique Marseille, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), în derbiul campionatului francez, care a avut loc în etapa a XXVII-a a Ligue 1.

Neymar s-a accidentat în minutul 76, când PSG conducea cu 3 la 0. Acesta s-a intersectat cu mijlocașul de la Marseille Bouna Sarr, căzând dureros pe gleznă.

Echipa de medici i-a acordat îngrijiri fotbalistului, înainte de a-l scoate pe targă de pe teren. Neymar avea o expresie plină de durere și își acoperea fața cu mâinile.

PSG a rămas în zece jucători după accidentarea lui Neymar, deoarece Unai Emery efectuase toate schimbările. Totuşi, gazdele conduceau deja cu 3-0, prin reuşitele lui Mbappe ’10, Rolando ’27 (autogol) şi Cavani ’55.

În alte două partide disputate duminică, Olympique Lyon a remizat, acasă, 1-1, cu Saint-Etienne, iar Bordeaux, tot acasă, cu Nice, 0-0.

PSG este pe primul loc, cu 71 de puncte, urmată de Monaco, cu 57 de puncte, Marseille, cu 55 şi Lyon, cu 50.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *