PSG: Neymar va fi operat la sfârşitul acestei săptămâni

Autor: , in Sport / 1 martie, 2018, 11:09

Atacantul echipei de fotbal PSG, Neymar, care s-a accidentat la un meci din Ligue 1, va fi operat la sfârşitul acestei săptămâni, în Brazilia, a anunţat clubul Paris Saint-Germain miercuri seară.

Neymar a suferit o entorsă la glezna dreaptă şi o fisură la cel de-al cincilea metatarsian, în cursul jocului câştigat de PSG cu 3-0 în faţa formaţiei Olympique Marseille, duminică seara pe Parc des Princes.

„La finalul de trei zile de tratament, conform protocolului medical prevăzut inţial, un bilanţ a fost făcut astăzi (miercuri) în comun de către staff-ul medical al lui PSG şi cel al selecţionatei braziliene. La finalul acestui bilanţ, şi în acord cu jucătorul, s-a optat pentru intervenţia chirurgicală”, precizează Paris Saint-Germain într-un comunicat. Fostul jucător al echipei FC Barcelona va fi operat „la sfârşitul acestei săptămâni, în Brazilia, de doctorul Rodrigo Lasmar (medicul selecţionate Braziliei) însoţit la faţa locului de profesorul Saillant (Paris Saint-Germain)”, adaugă clubul din capitala Franţei.

Presa braziliană anunţă că intervenţia chirurgicală va avea loc la spitalul Mater Dei din Belo Horizonte, însă ataşatul de presă al clinicii respective, contactat de AFP, a precizat că nu a fost contactat încă de către Rodrigo Lasmar.

Site-ul UOL afirmă că operaţia se va desfăşura în acest oraş, în cursul zilei de duminică, spre deosebire de alte publicaţii, care afirmă că intervenţia chirugicală ar putea avea loc joi.

Starul fotbalului internaţional a fost accidentat grav în 2014, în cadrul Campionatului Mondial, când Brazilia a jucat împotriva Columbiei. Neymar a fost atunci lovit putenic la coloana vertebrală şi a fost foarte aproape de punctul de a nu mai putea merge, un moment care ar fi putut să pună capăt carierei fotbalistului brazilian.

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *