Noi reguli de circulație la intersecția bd. Ștefan cel Mare cu strada Serghei Lazo, după producerea mai multor accidente

Autor: , in Social / 2 martie, 2018, 17:00

Noi reguli de circulație la intersecția bd. Ștefan cel Mare cu strada Serghei Lazo, după ce în ultimele zile au avut loc mai multe accidente rutiere, ca urmare o persoană a decedat, iar altele două au primit diferite traumatisme.

O comisie de lucru formată din reprezentații structurilor MAI, DGTP și CC a Consiliului municipal Chișinău și ai SRL ,,Net System” (Întreprindere care gestionează și deservesc obiectele de semafoare din capitală) a decis să conecteze semafoarele în regim de lucru pe parcursul a 24 ore, la următoarele intersecții:
– bd. Ștefan cel Mare – str. Ismail;
– bd. Ștefan cel Mare – str. Vasile Alecsandri;
– bd. Ștefan cel Mare – str. Alexandr Pușkin;
– bd. Ștefan cel Mare- str. Bănulescu-Bodoni;
– bd. Ștefan cel Mare – str. Serghei Lazo;
– bd. Ștefan cel Mare – str. Mihai Viteazul.

Totodată, la intersecția bd. Ștefan cel Mare cu strada Serghei Lazo a fost modificat ciclul semaforic al culorii roșii, plus 4 secunde pe perimetru, toată intersecția fiind în culoare roșie timp de 4 secunde în toate direcțiile, ceea ce semnifică că deplasarea fără oprire este interzisă, modificări care vor fi operate pe parcursul unei luni.

O altă modificare care urmează să fie implementată este suplinirea cu segmente suplimentare obiectivul de semafoare de la intersecția bd. Ștefan cel Mare cu str. Serghei Lazo, pentru oferirea conducătorilor auto a posibilității de a vira spre stânga.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X