Tragedie în fotbalul italian; Căpitanul Fiorentinei a murit la doar 31 de ani

Autor: , in Sport / 4 martie, 2018, 14:09

Fotbalistul italian Davide Astori, căpitanul Fiorentinei, a decedat în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, la numai 31 de ani. El a fost găsit fără suflare într-o cameră a hotelului „La’ di Moret” din Udine, unde echipa viola trebuia să joace astăzi în campionatul Italiei. 

„Fundașul a murit în somn, probabil, din cauza unui stop cardio-circulator”, a scris Gazzetta dello Sport. Davide Astori era tatăl unei fetițe în vârstă de doi ani (Vittoria), rodul relației de iubire cu Francesca Fioretti. Decesul fotbalistului a fost anunțat inițial de conturile de social-media ale clubului Fiorentina.

Gazzetta dello Sport anunţă că Davide Astori a încetat subit din viaţă în noaptea dintre sâmbătă şi duminică, într-un hotel din Udine, acolo unde echipa îşi petrecea noaptea de înaintea meciului cu Udinese, care a fost anulat din cauza dispariţiei jucătorului.

 Conform sursei citate, Astori a murit în somn, probabil din cauza unui infarct. El era căsătorit şi avea o fetiţă în vârstă de doi ani.

Davide Astori a făcut primii pași în fotbal la juniorii lui AC Milan. De-a lungul carierei a mai evoluat la Cagliari (2008-2011) și AS Roma (2014-2015). La Fiorentina ajunsese cu trei ani în urmă și în aceste zile se afla în negocieri pentru prelungirea contractului. Fundașul adunase și 14 selecții în naționala Squadrei Azzurra.

Conducătorii fotbalului italian au decis amânarea tuturor partidelor care trebuiau să se dispută astăzi în etapa a 27-a din Serie A. Este vorba despre meciurile Genoa-Cagliari, Atalanta-Sampdoria, Benevento-Verona, Chievo-Sassuolo, Torino-Crotone, Udinese-Fiorentina și AC Milan – Inter Milano.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X