Până în ziua de azi, problema s-a înrăutăţit: trei angajaţi au avut nevoie de îngrijiri medicale, pentru care au apelat la 911. Unul dintre ei s-a izbit din fugă în peretele de sticlă, spărgându-şi capul. Un alt bărbat a avut o traumă mi serioasă – şi-a spart sprânceana şi a leşinat pentru scurt timp.

Office manager-ul sediului Apple din Cupertino, Albert Salvador, a avertizat compania cu privire la riscurile posibile, încă după prima sa vizită la noua clădire. „Pereţii din sticlă pot fi o problemă mare. După ce aceştia sunt curăţiţi, e foarte greu să îi observi şi să înţelegi dacă înaintea ta este sau nu un perete de sticlă”, a spus acesta. Cu toate acestea, Salvador a declarat că edificiul este sigur şi că răspunde tuturor cerinţelor de securitate la incendii.

Apple îşi numeşte noul sediu „Inelul ” (The Ring). Suprafaţa acestuia este de aproximativ 260 000 de metri pătraţi. Idea creării unei astfel de construcţii i-a venit lui Steve Jobs, încă în 2004. Preţul clădirii este estimat la 5 miliarde de dolari.