(VIDEO) Liga Campionilor: Barcelona, ultima echipă ajunsă în sferturi după un retur excepțional cu Chelsea

Autor: , in Sport / 14 martie, 2018, 23:51

Barcelona nu a avut nicio emoție în returul cu Chelsea și s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor, după 3-0 pe teren propriu cu englezii.

Jucătorii lui Chelsea nu prea au avut timp să arate ce au pregătit pentru meciul cu FC Barcelona. Calculele le-au fost date peste cap mult prea repede. În minutul 2, Barcelona a construit o fază rapidă, mingea a ajuns în dreapta, la Leo Messi, care a deschis scorul cu un şut dintr-un unghi foarte ascuţit. A fost cel mai rapid gol din cariera lui Messi, după doar două minute şi opt secunde.

Chelsea a răspuns hotărât, cu unele situaţii foarte periculoase. Însă apărarea catalanilor a rezistat fără probleme. Până la urmă, tot cea a lui Chelsea a cedat. În minutul 20, catalanii au recuperat în jumătatea adversă, Messi a plecat glonţ spre poartă, şi-a ameţit un adversar şi a pasat excelent în dreapta, pentru Dembele, care a înscris cu un şut puternic la colţul lung.

Londonezii n-au cedat şi au alergat în continuare după gol, dar Barcelona a arătat multă maturitate, însă a avut şi şansă. Alonso a tras în bară din lovitură liberă, în minutul 45+2, în timp ce Alonso putea scoate un penalty la un duel cu Pique, în minutul 49.

Din nou, cei care au marcat au fost catalanii. A fost o nouă recuperare în jumătatea adversă, Suarez i-a pasat lui Messi, care a luat mingea de la 25-30 de metri – poziţie centrală – a pătruns în careu prin stânga şi a tras puternic printre picioarele lui Courtois (63). A fost golul cu numărul 100 pentru Messi, în Champions League. Doar Ronaldo a marcat mai mult în istorie Ligii Campionilor, 117 goluri. Barcelona putea să mai înscrie până la final, Chelsea a avut încă o bară, dar scorul a rămas 3-0.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X