Profesorul devenit viral pentru că predă IT fără calculatoare a avut parte de câteva surprize

Autor: , in IT/Ştiinţă / Social / 17 martie, 2018, 20:31

Un învăţător din Ghana nu avea echipament pentru a preda IT. Însă, acesta nu a disperat şi, în loc să se dea bătut, Richard Appiah Akoto a decis să deseneze aplicaţia Microsoft Word pe tablă.

Într-un reportaj realizat de boredpanda.com, Akoto – a cărui poreclă online este Owura Kwadwo Hottish – arată optimist când vorbeşte despre predarea într-o regiune rurală care duce lipsă de resurse esenţiale.

„Fiecare învăţător are felul său de a-şi preda obiectul. Acesta este felul meu”, a spus Akoto.

După ce pe internet au apărut poze cu tânărul care predă IT pe tablă, acestea au devenit virale, iar Akoto – foarte cunoscut şi admirat pentru ceea ce face.

„Profesorul ăsta merită un premiu pentru că predă Microfost Word fără… ştiţi voi, computer”

„Un profesor din Ghana îşi învaţă elevii cum să folosească Microsoft Word pe tablă, pentru că nu sunt resurse financiare pentru a cumpăra computere. Respect!”

Ca urmare, şcoala la care predă acesta a început să fie inundată cu donaţii de laptopuri şi proiectoare.

Cei de la Microsoft l-au ajutat să meargă la programul Microsoft Certified Educator (MCE), care este un program de dezvoltare profesională şi i-au dăruit un gadget de la un partener de afaceri al companiei.

După ce a văzut pozele virale, un binefăcător de la Universitatea din Lees, originar din Arabia Saudită, i-a trimis un laptop,”un mic dar pentru elevii săi”.

Dar o supriză şi mai mare a venit din partea unei şcoli de IT din Accra, Ghana, care a donat cinci calculatoare şi cărţi elevilor lui Akoto, tânărul profesor primind în dar încă un laptop.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X