Ion Ceban, candidatul PSRM la alegerile pentru primăria Chişinău

Autor: , in Politic / 18 martie, 2018, 13:44

Purtătorul de cuvânt al președintelui Igor Dodon, Ion Ceban este candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) la alegerile pentru primăria Chişinău.

Candidatura lui Ceban a fost aprobată în cadrul reuniunii de astăzi a Consiliului Republican al PSRM.

Ion Ceban este purtător de cuvânt și consilier în domeniul politic al președintelui Igor Dodon, renunțând la mandatul de consilier municipal. Ceban l-a urmat pe Dodon la președinție după ce, în septembrie 2012, a plecat alături de acesta din Partidul Comuniștilor pentru a prelua conducerea PSRM. În campania electorală pentru alegerile prezidențiale, familia Ceban a fost al doilea cel mai prolific donator pentru Igor Dodon. Ion Ceban a contribuit cu 50 mii de lei la campania electorală a şefului său de partid. Mama lui Ion Ceban, Eugenia Ceban, care este şi ea consilier municipal în capitală, a contribuit cu 58 de mii de lei la campania lui Igor Dodon. În aceste condiţii, cu 108 mii de lei donaţi, familia Ceban a fost al doilea cel mai important sponsor al candidatului Dodon, după familia Dolință.

Alegerile locale anticipate în Chișinău vor avea loc la 20 mai curent. Până acum, în cursă s-au înscris liderul PPDA, Andrei Năstase, și vicepreședintele PL, Valeriu Munteanu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X