Ronaldo nu s-a înțeles cu Fiscul și riscă în continuare închisoarea

Autor: , in Sport / 19 martie, 2018, 16:32

Prima ofertă făcută Fiscului spaniol de avocaţii lui Cristiano Ronaldo, cu scopul de a-l scăpa pe starul lui Real Madrid de acuzaţiile de fraudă fiscală, a fost respinsă.

Portughezul era dispus să plătească 3,8 milioane de euro şi să pledeze vinovat, iar în schimb autorităţile din Spania ar fi trebuit să renunţe la toate acuzaţiile împotriva lui.

Fiscul solicită ca fotbalistul de 33 de ani să plătească întregul prejudiciu, de 14,7 milioane de euro, plus o amendă, ceea ce ar duce suma totală pe care Ronaldo trebuie să o achite la 25,6 milioane de euro, scrie Digisport.

AS susţine că autorităţile au negat zvonul potrivit căruia Ronaldo s-ar fi oferit să plătească întreaga sumă datorată, cu scopul de a închide cazul. „Nu este adevărat, a oferit doar o mică parte din ce datorează şi nu putem accepta sub nicio formă„, au spus sursele cotidianului madrilen.

Fiscul spaniol insistă ca Ronaldo să fie condamnat la închisoare, în procesul în care este judecat pentru o fraudă fiscală de aproape 15 milioane de euro. Autorităţile cred că cele patru acuzaţii de fraudă fiscală, în valoare totală de 14,7 milioane de euro, reprezintă infracţiuni comise deliberat şi în cunoştinţă de cauză.

Este foarte important să meargă la închisoare. Sincer, avem oameni care ajung acolo pentru că nu au plătit 125.000 de euro„, a declarat procurorul-şef din acest caz, Caridad Gomez Mourelo, în faţa instanţei.

Dacă numele meu nu era Ronaldo, nu eram aici„, a spus Ronaldo, atunci când a fost audiat în acest caz. La scurt timp, a scris pe reţelele de socializare un mesaj care a fost interpretat ca o aluzie la situaţia sa: „Insectele atacă doar lămpile care strălucesc„.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X