Poliţia nu poate identifica unul din bărbații morți, în explozia dintr-un magazin din Chişinău și a publicat imagini cu chipul bărbatului neidentificat

Autor: , in Social / 21 martie, 2018, 17:38

Poliţia Capitalei a publicat, pe pagina web, imagini cu chipul bărbatului neidentificat, mort în explozia care s-a produs ieri la ieşirea dintr-un magazin din strada Armenească, intersecţie cu Alexei Mateevici.

Bărbatul are între 50 şi 55 ani, înălţimea de 165 cm, faţă ovală, purta ochelari. Pe umărul drept are o cicatrice. Era îmbrăcat în pulover de culoare albastră, blugi negri, scurtă neagră cu glugă. Persoanele care deţin informaţii despre identitatea bărbatului sunt rugate să le comunice la numărul de telefon: 902 sau (022) 254705, 078011101.

Un bărbat de 50 de ani, cu antecedente penale, s-ar face vinovat de detonarea explozibilului. Poliţia a comunicat că acesta a fost anterior judecat pentru păstrarea drogurilor şi a fost amendat pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate. Din mărturiile persoanelor de la faţa locului, bărbatul ar fi mers la magazin să-şi ia ţigări, dar nu a vrut să le plătească. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul ar avea ceva în mână, iar un angajat îl împinge spre ieşire.

În următorul moment se produce explozia, ucigându-l pe bărbat şi rănind mortal un trecător din stradă, identitatea căruia nu este stabilită. Nimeni din magazin nu a avut de suferit, dar la spital a ajuns un alt bărbat care se afla în stradă, nu departe de locul exploziei. Presa a scris că bărbatul care a detonat explozibilul era în proces de divorţ şi că plecase de acasă de mai multe zile. Poliţia nu a confirmat deocamdată despre ce explozibil este vorba, dar se spune că ar fi vorba de o grenadă.

Imaginea bărbatului poate fi văzută aici.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X