Former US First Lady Michelle Obama unveils her portrait at the Smithsonian's National Portrait Gallery in Washington, DC, February 12, 2018. / AFP PHOTO / SAUL LOEB / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY MENTION OF THE ARTIST UPON PUBLICATION - TO ILLUSTRATE THE EVENT AS SPECIFIED IN THE CAPTION (Photo credit should read SAUL LOEB/AFP/Getty Images)

Portretul fostei prime-doamne a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, continuă să crească în popularitate.  Smithsonian’s National Portrait Gallery a anunţat luna aceasta că portretul va fi mutat din cauza popularităţii foarte mari de care se bucură, potrivit Huffington Post.

Astfel, galeria de artă din Washington a spus că portretul lui Michelle, creat de pictoriţa Amy Sherald, va fi mutat la al treilea etaj al muzeului, în cadrul expoziţiei Americani ai Secolului 20.

Până acum, portretul era amplasat la etajul întâi.

La etajul trei, portretul se va bucura de mai mult spaţiu, oferind „o experienţă mai plenară vizitatorilor”, a anunţat galeria.

Amy Sherald, o pictoriţă care stă în Baltimore, a reprezentat-o pe Michelle Obama „încrezută în sine, dar şi prietenoasă”, purtând o rochie făcută la comandă de brand-ul Milly, o casă de modă americană, cu sediul la New York.

„Michelle Obama este un model pentru toate femeile – indiferent de greutate, rasă ori culoare”, a spus Sherald. „Când o privim pe ea, vedem tot ce e mai bun în noi”.

Portretele soţilor Obama au atras o mulţime de vizitatori la Smithsonian’s Portrait Gallery, de când acestea au fost expuse în muzeu pe 12 februarie.

Galeria a primit peste 176 700 de vizitatori luna trecută, care a fost cea mai plină din ultimii trei ani.

45 000 de persoane au vizitat galeria doar în weekend-ul trecut.

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
control_parental_starnet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here