Platforma DA, reacţie la amânarea PAS cu privire la alegerile din Chișinău: „Fiecare zi pierdută de forţele antioligarhice descurajează oamenii”

Autor: , in Politic / 22 martie, 2018, 16:22

Platforma DA a luat act de poziția reprezentanților PAS, care au amânat, miercuri, luarea unei decizii finale privind candidatul la primăria Chișinău, până ce nu se va ajunge la un acord cu Platforma DA privind blocul electoral din alegerile parlamentare, și anunță că reiterează dezideratul cu privire la necesitatea consolidării societății și a forțelor democratice și antioligarhice prin acțiuni și fapte benefice oamenilor, dornici de schimbarea în bine a țării și mai puțin preocupați de aranjamentele partinico-politice.

Mai mult, reprezentanții Platformei DA atenționează că fiecare zi pierdută de forţele solidare antioligarhice duce la descurajarea oamenilor.

„Platforma DA a luat act de poziţia colegilor noştrii de la PAS. Cu aceasta ocazie ne reiterăm dezideratul nostru cu privire la necesitatea consolidării societăţii şi a forţelor democratice şi antioligarhice prin acţiuni şi fapte benefice Oamenilor, dornici de schimbarea în bine a ţării şi mai puţin preocupaţi de aranjamentele partiinico-politice. Platforma DA şi-a demonstrat prin fapte, inclusiv în cadrul scrutinului prezidenţial, dragostea de ţară şi capacitatea de sacrificiu necondiţionat în interesul cetăţenilor şi rămâne fidelă acestui obiectiv”, a declarat vicepreşedintele formaţiunii, Alexandru Slusari.

În privinţa relaţiei de parteneriat cu PAS, Platforma DA îşi reafirmă angajamentul plenar pentru respectarea şi implementarea Protocolului de colaborare, semnat cu PAS la 20 noiembrie 2017, ce vizează crearea blocului electoral pentru alegerile parlamentare cu identificarea candidaţilor comuni, selectaţi în baza principiilor transparenţei, integrităţii şi meritocraţiei.

„Totodată, menţionăm că fiecare zi pierdută de forţele solidare antioligarhice contribuie la descurajarea Oamenilor, care aşteaptă de la cele două partide emergente schimbări fundamentale şi, totodată, toarnă apa pe moara binomului Plahotniuc – Dodon. Platforma DA şi liderul acesteia Andrei Năstase vor continua activitatea zilnică intensivă cu multiple întâlniri cu cetăţenii, inclusiv în municipiul Chişinău”, a adăugat Alexandru Slusari.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X