(VIDEO) Mașina de lux a Procuraturii Generale, pe contrasens și cu girofar

Autor: , in Fără categorie / 22 martie, 2018, 17:36

BMW-ul surprins ieri, 21 martie, pe str. Albișoara din capitală, în timp ce se deplasa pe contrasens, cu viteză excesivă și cu girofarul aprins, aparține Procuraturii Generale. Mașina de lux, cumpărată în 2014, în timp ce la șefia instituției se afla Corneliu Gurin, este folosită, inclusiv, de procurorul general al Republicii Moldova, Eduard Harunjen. Reprezentanții PG susțin că la volan s-ar fi aflat un șofer al instituției, că Procuratura cunoaște despre incident și că acesta este deja elucidat de Inspecția procurorilor.

Mașina, cu numere de înmatriculare K PG 073, a fost surprinsă ieri, 21 martie, de camera de bord a altui autovehicol, în timp ce se deplasa cu viteză excesivă pe contrasens, având girofarul inclus. Imaginile video au fost publicate de către ProTV Chișinău. Ulterior, un cititor a anunțat Ziarul de Gardă că automobilul ar fi al Procuraturii Generale.

Solicitați de ZdG pentru a confirma sau infirma informația, reprezentanții Procuraturii Generale au declarat că Eduard Harunjen „cu siguranță nu era la volan, dar este într-adevăr mașina Procuraturii Generale. Procurorul general a fost ieri toată ziua la o conferință organizată de către Consiliul Europei. Imediat cum au apărut imaginile pe Pro TV, procuratura a luat act de aceste imagini. În cadrul controlului s-a indetificat persoana care se afla la volan. Este unul dintre șoferii Procuraturii Generale, care se afla în misiune de serviciu. Materialele au fost exediate către inspecția procurorilor, care deja o să elucideze toate circumstanțele”. Potrivit reprezentanților PG, urmează să fie stabilit dacă șoferul avea dreptul să includă girofarul.

În dimineața zilei de astăzi, 22 martie, ZDG a fotografiat mașina respectivă în preajma casei procurorului general Eduard Harunjen, amplasată într-o zonă de elită de la Telecentru.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X