Preşedintele lui Paris St. Germain, Nasser Al-Khelaifi, a fost cucerit de Massimiliano Allegri şi e decis să facă tot posibilul pentru a-l aduce pe tehnicianul italian în capitala Franţei.

Potrivit unor surse de încredere din cadrul clubului, citate de ESPN, omul numărul 1 al parizienilor a fost convins de rezultatele lui Allegri la Juventus, care a jucat de două ori finala Ligii Campionilor, în precedentele trei sezoane. Al-Khelaifi este convins că toscanul de 50 de ani reprezintă cea mai bună soluţie pentru ca PSG să intre cu şanse mari în lupta pentru trofeul UCL.

De asemenea, campioana Italiei este calificată şi în actuala stagiune în sferturile de finală, unde o va avea ca adversară pe Real Madrid, într-o reeditare a ultimului act de anul trecut.

Alternativa liderului din Ligue 1, în cazul unui refuz al lui Allegri, este Mauricio Pochettino, antrenorul lui Tottenham, care are şi avantajul de a cunoaşte bine clubul, din perioada în care a evoluat pe Parc des Princes, între 2001 şi 2003.

Soluţia Luis Enrique nu mai este de actualitate, a anunţat Le Parisien, pentru că fostul antrenor al Barcelonei este mai aproape de un acord cu Chelsea, unde ar urma să-l înlocuiască pe Antonio Conte, care va prelua naționala Italiei.

Eliminările succesive în optimile de finală ale Ligii Campionilor i-au pecetluit soarta lui Unai Emery, care nu va rămâne pe banca parizienilor la finalul sezonului, în ciuda faptului că recâştigarea campionatului este o simplă formalitate în acest moment.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •