În Chişinău se circulă în condiţii de iarnă. Autorităţile locale îndeamnă cetăţenii să evite deplasările prin oraş

Autor: , in Social / 23 martie, 2018, 13:56

Autoritățile locale anunță că la această oră traficul rutier pe străzile Chișinăului se desfăşoară în condiţii de iarn și recomandă locuitorilor municipiului să evite ieşirile din casă sau deplasările prin oraş, până la îmbunătăţirea condiţiilor meteo.

La moment, ÎM Regia „Exdrupo” acţionează cu 20 de utilaje şi împrăştie material antiderapant pe străzile oraşului. De asemenea, Regia locativ-comunală intervine cu 12 utilaje de model HACO la curăţarea trotuarelor, iar angajaţii întreprinderilor municipale de gestionare a fondului locativ deszăpezesc staţiile de aşteptare a transportului public şi trecerile pietonale.

Operatorii municipali de salubrizare îşi vor schimba programul de intervenţie pe parcursul zilei, în dependenţă de evoluţiile condiţiile meteo.

În context, Primăria Chișinău solicită persoanelor fizice şi agenţilor economici să-şi cureţe zăpada de pe trotuarele aferente imobilelor pe care le deţin sau le administrează pentru a evita formarea gheţuşului, conform obligaţiilor legale ce le revin.

În acelaşi timp, autoritățile locale recomandă tuturor locuitorilor Chişinăului să evite, pe cât este de posibil, ieşirile din casă sau deplasările prin oraş, până la îmbunătăţirea condiţiilor meteo.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X