Primele cuvinte pe care le-a spus Arnold Schwarzenegger, după ce s-a trezit din operația la inimă

Autor: , in Sport / 31 martie, 2018, 13:54

Actorul şi fostul campion mondial de culturism Arnold Schwarzenegger s-a trezit după intervenţia chirugicală pe cord deschis pentru înlocuirea unei valve cardiace implantată în urmă cu 20 de ani şi a rostit celebra replică din Terminator ,,M-am întors”, a spus vineri purtătorul de cuvânt al vedetei, potrivit Reuters.

Valva cardiacă pe care actorul a primit-o în 1997 trebuia înlocuită aşa că fostul guvernator de California a optat pentru substituirea acesteia cu ajutorul unui cateter, a spus Daniel Ketchell, purtătorul de cuvânt al actorului, pe Twitter.

Actorul se recuperează şi este în stare stabilă la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, se mai spune în declaraţie.

Schwarzenegger, în vârstă de 70 de ani, ,,s-a trezit, iar primele sale cuvinte au fost ‘M-am întors”’, a spus Ketchell.

Replica ,,M-am întors” este rostită de personajul interpretat de Schwarzenegger în celebrul său film ,,The Terminator” (1984).

Născut în Austria, Schwarzenegger a câştigat de cinci ori concursul de culturism Mr. Universe şi de şapte ori titlul Mr. Olympia, înainte de a se apuca de actorie şi a juca în filme de acţiune precum ”Conan the Barbarian” sau ,,Commando”.

A intrat în politică şi a fost ales guvernator de California din partea Partidului Republican în 2003 şi 2006, conform Agerpres.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X