(VIDEO) Barcelona revine senzațional și evită prima înfrângere a sezonului în La Liga

Autor: , in Sport / 31 martie, 2018, 22:42

FC Barcelona a remizat sâmbătă, în deplasarea cu FC Sevilla, reușind să evite prima înfrângere a sezonului în prima liga spaniolă, după ce a fost condusă cu 0:2.

Ernesto Valverde a avut o serie de probleme de lot înaintea meciului cu Sevilla – una dintre echipele bune din Spania. Însă cea mai importantă absenţă a fost Leo Messi, care şi-a revenit după o accidentare. Argentinianul a fost lăsat pe bancă, în condiţiile în care la mijlocul săptămânii urmează meciul cu AS Roma, din sferturile Ligii Campionilor.

Cu toate acestea, catalanii au început bine, au ratat două ocazii mari prin Suarez şi au controlat jocul. Dar totul a fost dat peste cap de golul marcat de Vazquez, în minutul 36. Barcelona a ieşit şi mai mult la joc şi a lăsat multe spaţii în apărare.

În partea a doua, Sevilla a încercat să profite cât mai mult de aceste spaţii şi au reuşit încă din începutul reprizei. În minutul 49, Muriel a reluat în poartă o minge respinsă în faţă de Ter Stegen. În minutul 55, Sevilla putea face 3-0, dar Navas a ratat incredibil, deşi a rămas singur cu portarul.

Peste două minute, Valverde a decis să-l arunce în luptă pe Leo Messi, iar presiunea Barcelonei a crescut. Sevilla a ratat pe contraatac, dar Barcelona a reuşit să scoată un egal pe finalul meciului. Suarez (88) şi Messi (89) au reuşit să evite primul eşec al Barcelonei din acest sezon, în campionat.

După 30 de etape, Barcelona conduce clasamentul, cu 76 de puncte, 12 în fața ocupantei secunde – Atletico Madrid. Sevilla rămâne pe locul 6, cu 44 de puncte.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X