(VIDEO) Dramatism în Liga Campionilor: Real se califică printr-un penalty acordat la ultima fază a meciului

Autor: , in Sport / 11 aprilie, 2018, 22:55

Juventus Torino a revenit senzațional pe Santiago Bernabeu, în returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, întorcând scorul de 0:3 înregistrat în tur, dar a ratat calificarea după un penalty ușor acordat la ultima fază a meciului.

Mandzukic a deschis scorul rapid, în minutul 2, aducând speranțe în sufletele torinezilor. La pauză a fost 2:0, același atacant croat majorând diferența în minutul 37. Matuidi a profitat de o greșeală a lui Navas în minutul 60 și a egalat scorul la general.

Torinezii aveau 3-0 în minutul 90+3 şi seara părea că va fi una lungă şi frumoasă. N-a fost aşa, pentru că arbitrul meciului a arătat punctul cu var în minutul 90+3, la o fază controversată. Buffon a explodat în acel moment şi s-a dus peste arbitru. N-a fost iertat pentru ieşirea nervoasă şi a fost eliminat. A intrat Szczesny, dar n-a putut face nimic în faţa lui Ronaldo, care a bătut excelent lovitura de pedeapsă.

În celălalt meci al serii, Bayern Munchen a remizat, pe teren propriu, scor 0-0, cu FC Sevilla. În tur, scorul a fost 2-1 pentru Bayern, astfel că bavarezii s-au calificat în semifinalele competiţiei.

Cele 4 formații calificate în semifinale sunt Liverpool, AS Roma, Real Madrid și Bayern Munchen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X