Autorul masacrului din Florida vrea să îşi doneze moştenirea victimelor

Autor: , in Externe / 12 aprilie, 2018, 16:32

Autorul masacrului de la liceul din Parkland, soldat cu 17 morţi şi 17 răniţi, Nikolas Cruz, vrea să-şi doneze moştenirea victimelor şi rudelor măcelului, au dat asigurări avocaţii săi, într-o audiere la un tribunal în Florida, potrivit The Telegraph.

Cruz a intrat în liceul Marjory Stoneman Douglas High School din oraşul Parkland, Florida, în data de 14 februarie şi a deschis focul asupra elevilor şi membrilor personalului liceului, dintr-o armă AR-15 semi-automată.

Dintre cei 17 oameni omorâţi, 14 erau elevi cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani şi alţi trei erau membri ai personalului şcolii, printre care s-a aflat şi antrenorul de fotbal Aaron Feis, care a murit protejându-şi elevii de gloanțe.

Unii dintre părinţii celor ucişi

Avocaţii tânărului ucigaş spun că nu au stabilit valoarea moştenirii acestuia, pe care mama sa, Lynda Cruz, i-a lasat-o după moartea sa, din noiembrie 2017.

Reporterii locali au spus că familia care avea grijă de Cruz au declarat că acesta ar avea o avere de 800 000 de dolari.

Cruz, prezent la şedinţa de judecată din Fort Lauderdale, din apropiere de Parkland, se uita în gol, în podea, cu mâinile şi picioarele în cătuşe,

„Banii să meargă la cei care au fost răniţi, punct”, i-a spus judecătorului un membru din echipa legală a ucigașului.

 

 

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X