Barcelona, părăsită de căpitan; Unde pleacă Iniesta pentru un salariu uriaș

Autor: , in Sport / 12 aprilie, 2018, 16:23

Este tot mai sigur că Andres Iniesta își dorește să plece de la FC Barcelona. Mijlocașul în vârstă de 33 de ani visa la cucerirea primului trofeu Champions League în calitate de căpitan al Barcelonei, după cele 4 pe care le-a câștigat până acum alături de formația de pe Camp Nou (în 2006, 2009, 2011 și 2015), dar AS Roma i-a spulberat acest vis.

După acest eșec, spaniolii de la Radio Catalunya, citați de goal.com, au anunțat că Iniesta și-ar fi dat acordul pentru un transfer la Tianjin Quanjian. Asiaticii îi oferă lui Iniesta un contract pe trei ani, iar salariul anual ar fi de 37 de milioane de euro.

După eliminarea Barcelonei din sferturile de finală ale Champions League, Iniesta a oferit un nou indiciu despre mai mult ca sigura sa plecare din Catalonia, afirmând că a fost probabil ultimul său meci în Liga Campionilor, scrie Digisport.

„E o posibilitate ca aceasta să fi fost ultima mea partidă în Champions League, de aceea doare mai tare”, a scris Iniesta pe contul personal de Twitter, după meciul pierdut de Barcelona la Roma.

Format în Barcelona, Andres Iniesta și-a petrecut întreaga carieră sub culorile echipei FC Bracelona, încă din 2002. A jucat 668 de meciuri pentru trupa blaugrana și a marcat 56 de goluri. Dacă va fi confirmată plecarea sa în China, el va trăi acolo prima sa experiență în străinătate.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X