După Munteanu, și Ghimpu îl acuză pe Șalaru că face jocurile lui Plahotniuc

Autor: , in Politic / 18 aprilie, 2018, 16:12

După ce vicepreședintele Partidului Liberal (PL), Valeriu Munteanu, l-a acuzat pe liderul Partidului Unității Naționale (PUN), Anatol Șalaru, că face jocurile liderului Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vladimir Plahotniuc, și liderul PL, Mihai Ghimpu, îl atacă pe acesta, recomandându-i să nu acopere trădarea în favoarea democratului cu cauza românească – unirea.

„Stimabile ne-președinte Șalaru, ai trădat propriul tău copil – partidul pe care l-ai fondat și care te-a readus din nou în politică și asta doar datorită celui, pe care astăzi îl numești trădător. Mai ieri spuneai, că sunt cel mai bun politician, pentru că datorită eforturilor mele am debarcat comuniștii și PL-ului i-a reușit să reînvie mișcarea de eliberare națională, obiectivul căreia a fost și este Unirea cu România”, a scris Ghimpu pe o rețea de socializare.

În context, Ghimpu îi numește pe Șalaru „trădător”. „Trădător ești tu și acest lucru îl știe mai bine stăpânul tău, Vladimir Plahotniuc, care te-a pus să alegi: ori trădarea mea și a PL-ului, ori pupi poarta pușcăriei din interior”, mai scrie liderul PL.

Mai mult, Ghimpu îi recomandă acestuia că nu „acopere trădarea în favoarea lui Plahotniuc cu cauza românească – unirea și cu Traian Băsescu”.

După ce Valeriu Munteanu l-a catalogat, la 5 aprilie, pe Constantin Codreanu drept un „candidat-clonă, pentru a o ajuta pe Silvia Radu, omul lui Plahotniuc, să-și facă jocurile”, președintel PUN, Anatol Șalaru, l-a acuzat marți pe candidatul PL de legături cu oligarhul.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X