(AUDIO) Doi piloți au raportat contacte cu OZN-uri în Arizona: „Ceva care a trecut peste noi”

Autor: , in Fără categorie / 24 aprilie, 2018, 18:00

Doi piloți de pe diferite aeronave au raportat că au avut întâlniri apropiate cu un obiect misterios când zburau deasupra Arizonei în luna februarie, potrivit Administrației Federale a Aviației, scrie ABC News.

Observările au avut loc la câteva minute una după alta în după-amiaza zilei de 24 februarie, la altitudinea 12.000 metri deasupra sudului Arizonei, lângă granița cu New Mexico. ABC News a obținut înregistrarea audio a conversației dintre piloți și Centrul de control al traficului aerian din Albuquerque, lansat de FAA. Înregistrarea audio a fost raportată pentru prima dată de The War Zone, parte a The Time Inc., The Drive.

Vestea vine în baza unei serii de rapoarte ale piloților militari care au intrat în contact cu ceea ce credeau că sunt OZN-uri și dezvăluirea unui program secret al Pentagonului, pentru urmărirea unor asemenea incidente.

Pilotul unui Learjet 36 aparținând Phoenix Air, cu numărul N71PG, a raportat vizionarea inițială și întreabă controlorul de trafic aerian:

„A fost cineva deasupra noastră care a trecut acum 30 de secunde?”

„Negativ”, răspunde controlorul de trafic.

„Ceva a făcut-o”, spune pilotul Learjet.

„Este un OZN”, a răspuns un alt pilot.

„Da”, pilotul Learjet râde.

Câteva minute mai târziu, controlorii de la American Airlines Flight 1095, un Airbus A321, îi întreabă pe pilot: „Dați-mi voie să știu dacă văd ceva deasupra ta pe următoarea distanță de 25 km”.

Pilotul pare a fi nedumerit și răspunde: „Dacă ceva trece peste noi?”

„Afirmativ: Am avut o aeronavă în fața ta, la 12 de mii de metri altitudine”, care a raportat că ceva trecea peste el și că nu avea ținte pe radare. „Lasă-mă să știu dacă vezi că ceva trece peste tine ” a mai spus controlorul de trafic aerian.

Bine, zice pilotul.

Pilotul Learjet se alătură conversației, spunând: „Nu știu ce a fost, nu a fost un avion, dar a fost – traiectoria mergea în direcție opusă”.

https://www.facebook.com/ABCNews/videos/10157084509573812/?t=16

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X