Un client a lăsat la un restaurant un bacșiș de 260% din nota de plată

Autor: , in Social / 24 aprilie, 2018, 13:45

Săptămâna trecută, ospătarii restaurantului Boka, din Chicago, au fost surprinși de un client generos. Acesta a lăsat un bacșiș de 260 de procente din nota de plată, relatează AFP.

Restaurantul este un local bine cotat în Chicago. Aici sunt servite preparate culinare americane de sezon. Restaurantul are o stea Michelin, fiind apreciat pentru ingredientele de calitate și modul în care sunt pregătite preparatele culinare.

Duminică seara, un client, a fost plăcut surprins de preparatele pe care le-a consumat. Pentru nota de plată în valoare de 759 de dolari, a lăsat un bacşiş de 2.000 de dolari. Imaginați-vă surprinderea ospătarilor la vederea acestui bacșiș.

Reprezentanţii restaurantului au ales să protejeze identitatea clientului extrem de generos. Singurele informații despre acesta sunt următoarele: „Mike, un vizitator venit din Seattle”.

Bacșișul inițial, atunci când a plătit nota de 759 de dolari, a fost de 300 de dolari. Apoi clientul a mers la bucătărie, pentru a înmâna 100 de dolari fiecăruia dintre cei 17 membri ai personalului angajat.

Conducerea restaurantului a publicat pe rețeaua de socializare Instagram o fotografie cu clientul, aflat pe punctul de a se fotografia cu întreaga echipă de bucătari, toată numai zâmbet.

„A fost extraordinară această surpriză, să avem pe cineva care şi-a exprimat satisfacţia în această manieră”, a spus Jon Leopold, directorul general al restaurantului, citat de cotidianul Chicago Tribune.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X