Zidane i-a trasat reguli stricte şi l-a făcut din nou să fie „letal”: Ce NU are voie să facă CR7 pe teren

Autor: , in Sport / 24 aprilie, 2018, 16:02

Cristiano Ronaldo arată o formă fizică de invidiat, deşi a împlinit în februarie 33 de ani. Starul Realului înscrie pe bandă rulantă şi traversează un nou moment de vârf în cariera sa. El Confidencial scrie că unul dintre cei responsabili pentru acest lucru este chiar anntrenorul Zinedine Zidane.

Sursa citată scrie că tehnicianul francez i-a trasat lui CR7 reguli clare în teren. Portughezul nu are voie să alerge distanţe mai mari de 30-40 de metri odată şi poate să facă sprinturi de maximum 10-12 metri. „Reţeta” lui Zidane a făcut din nou din Ronaldo o „maşinărie de goluri”. CR7 are 42 de goluri şi 7 pase decisive în cele 39 de meciuri bifate în acest sezon în toate competiţiile. Superstarul madrilenilor nu mai face risipă de energie, însă continuă să fie „letal”, scrie Digisport.ro.

Altfel, Real Madrid şi-a anunţat intenţia de a-i îmbunătăţi contractul lui Cristiano Ronaldo. Jose Angel Sanchez, directorul general al „galacticilor”, l-a informat, deja, pe atacant că urmează să aibă un salariu mărit. Conform as.com, noua înţelegere ar urma să fie semnată înainte de startul Campionatului Mondial.

Ronaldo este pe urmele lui Messi în bătălia pentru trofeul Pichichi din acest sezon: are 24 de goluri în Primera Division, cu cinci mai puţine decât Messi. CR7 are însă o perioadă excelentă, cu 12 meciuri consecutive în care a marcat (22 de goluri în total) şi are 42 de goluri în 39 de partide în acest sezon, în toate competiţiile. Messi are 40 de reuşite stagionale în 50 de jocuri, în toate competiţiile.

Din sezonul 2009-2010 încoace, Cristiano Ronaldo are o medie de 1,07 goluri pe meci în Primera (309 în 290 de partide).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X