Acasă Politic PNL România: Îl susținem pe Andrei Năstase în alegerile din Chișinău

PNL România: Îl susținem pe Andrei Năstase în alegerile din Chișinău

0

Partidul Național Liberal din România și-a reconfirmat sprijinul pentru candidatura lui Andrei Năstase în cadrul alegerilor municipale din 20 mai. 

PNL România a anunțat că nu are nicio legătură cu PNL Moldova și că nu susține activitățile acestui partid în Republica Moldova.

„Reamintim că PNL colaborează în Republica Moldova cu partidele care fac parte din familia Partidului Popular European, și anume: PLDM, PPDA și PAS. Partidul National Liberal și-a anunțat, prin vocea președintelui Ludovic Orban, susținerea pentru candidatul comun al partenerilor noștri, Andrei Năstase”, se arată într-un comunicat al PNL România.

Formațiunea politică menționează „nu sprijină sub nici o formă candidatura dnei Can la primăria Chisinău. Orice asociere a numelui partidului condus de dna Pavlicenco și Partidul Național Liberal condus de dl Ludovic Orban este fără girul PNL”.

„Partidul National Liberal, partid românesc, continuatorul partidului înființat în 1875 și condus de Ion C Brătianu, are în Republica Moldova o filială organizată conform statutului sub denumirea de PNL Diaspora Republica Moldova. Partidul condus de Pavlicenco, care folosește numele nostru și sigla veche a partidului nostru, nu reprezintă partidul istoric și nu are aprobarea noastră de a folosi sigla și numele”, se mai arată în comunicat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here