Gareth Bale a acordat un interviu publicaţiei Sport Bild, în care a vorbit despre situaţia sa de la Real Madrid şi interesul grupării de pe Santiago Bernabeu pentru Robert Lewandowski. Mijlocaşul i-a transmis lui Zinedine Zidane că şi-ar dori să joace mai mult, pentru că doar aşa poate marca în plus. De asemenea, galezul a comentat şi zvonul conform căruia ar fi dorit de Bayern Munchen, chiar adversarul echipei spaniole în semifinalele Ligii Campionilor.

„Ca să fiu sincer, mi-aş dori să joc mai mult. Doar aşa aş putea înscrie mai multe goluri. Lewandowski are valoare să joace la Real Madrid. Este unul dintre cei mai buni atacanţi din lume. Va fi un pericol pentru noi, în cele două partide. Trebuie să stăm tot timpul cu ochii pe el. În fotbal, nu există cuvântul niciodată. Bayern are o echipă fantastică. În trecut au avut succes în Europa. Dacă acest club se gândeşte la mine, este o onoare. Dar acum sunt jucătorul lui Real Madrid”, a spus Gareth Bale.

În 2013, Real Madrid a plătit 101 milioane de euro lui Tottenham pentru internaţionalul galez. La momentul respectiv, era cel mai scump transfer din istoria fotbalului. Bale este sigur că, în viitor, un club va ajunge să plătească şi 500 de milioane de euro pentru un jucător, scrie Agerpres.

„Este posibil. Cine ar fi crezut acum zece ani că un jucător va costa 222 milioane euro (n.r. Neymar)? Sunt sigur că prețurile vor continua să crească în viitor. Să ne uităm la evoluțiile din ultimii ani. Aceasta este legea pieței”, a declarat Bale.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here