O companie cu sediul în California, Incline Dynamic Outlet (IDO), specializată în camere aeriene, a atașat unui model Lamborghini Huracan o cameră de filmat superperformantă.

Camera RED Helium 8K, una dintre cele mai performante din lume în acest moment, echipată cu un sistem de stabilizare performant, costă mai mult decât mașina: în timp ce supercar-ul costă 200 000 de dolari, camera costă jumătate de milion.

Pe această cameră de 500 000 de dolari pot fi montate mai multe tipuri de obiective, iar filmările sunt de-a dreptul excepționale. Camera a fost amplasată pe un cadru chiar pe capota supercarului. Lamborghini Huracan are motorul V10 de 610 CP amplasat în partea din spate și capota este un fel de portbagaj.

În imaginile postate pe contul de Instagram se poate vedea cum se descurcă Lamborghini „Huracam” pe circuitul The Termal Club, în urmărirea unui model Ferrari. Fotografiile au strâns mii de like-uri și sute de reacții, majoritatea de apreciere.

Lamborghini Huracán este, începând cu 2014, înlocuitorul lui Lamborghini Gallardo, cel mai bine vândut supercar Lamborghini din toate timpurile, cu 14.022 de exemplare.

Anul acesta, Lamborghini a anunțat producția a 10.000 de exemplare Huracan în cei patru ani de la debutul modelului. În scurt timp, Lamborghini Huracán ar putea deveni cel mai achiziționat model.

Huracán ajunge de la zero la 100 de km/h în 3,2 secunde și atinge viteza maximă de 325 de km/h.

Modelul Lamborghini Huracan Performante este cel mai rapid model de serie al constructorului. Acesta are un motor de 640 CP și ajunge la 100 km/h în 2.9 secunde. Viteza maximă a rămas aceeași, 325 de km/h.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here