Conform legislației Republicii Moldova, șeful statului este obligat să fie apolitic şi să nu facă parte dintr-un partid. Președintele Igor Dodon, însă, nu ține cont de legislație și a ajuns să promoveze mesajele partidului pe care l-a condus mult timp – Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. Acesta şi-a lăudat „pritetenii, colegii şi camarazii” săi din PSRM, subliniind că acesta „este unicul partid din ţară care este capabil de acţiuni organizate şi îndeplinirea sarcinilor propuse”.

„Bravo socialiștii. Mă mândresc cu prietenii, colegii și camarazii mei din Partidul Socialiștilor. Este unicul partid din țară care este capabil de acțiuni organizate și îndeplinirea sarcinilor propuse. Este partidul care luptă în mod constant pentru echitate socială, bunăstarea cetățenilor, pentru o Moldovă puternică și prosperă. PSRM este partidul care nu se odihnește în zile de odihnă, în special, când este vorba de rezolvarea problemelor cetățenilor”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui, pe data de 28 şi 29 aprilie, Partidul Socialiştilor din Republica Moldova a desfăşurat Zilele de Informare Naţională a cetăţenilor, unde toţi membrii PSRM „au ieşit pe străzile oraşelor şi a satelor, pentru a comunica cu locuitorii republicii și a împărți noua ediție a ziarului Socialiștii”.

Mai mult, șeful statului promovează marșul socialiștilor organizat la 1 mai și anunță că va participa la eveniment.

„Este 1 Mai – Ziua Internaţională a Solidarităţii Oamenilor Muncii, sărbătoarea păcii, a primăverii şi a muncii. Partidul Socialiştilor organizează în capitala Moldovei acţiuni cu prilejul Zilei Internaţionale a Solidarităţii Oamenilor Muncii. Este o tradiţie pe care o susțin. Voi participa neapărat la marş şi la miting şi-i invit pe toţi cetăţenii să să alăture la sărbătorirea zilei de 1 Mai la Chişinău”, a scris Dodon într-o altă postare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here