Sursă foto: COTIDIANUL

Anul 2018 este un an decisiv pentru cetățenii Republicii Moldova, care nu trebuie să permită ca țara să alunece definitiv într-un regim autoritar, iar lupta pentru apărarea țării începe odată cu alegerile anticipate din Chișinău. Declarația a fost împărțită de lidra Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, în cadrul evenimentului de lansare a campaniei electorale a liderului Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

„Anul 2018 este un an decisiv pentru noi toți. Este anul în care suntem datori să eliberăm țara de hoți și uzurpatori, să redăm speranța oamenilor în propria lor țară, să-i facem să creadă că votul lor este foarte important și că votul lor poate schimba substanțial starea lucrurilor. Nu putem permite ca țara să alunece definitiv într-un regim autoritar. Nu putem lăsa clanurile mafiote să ne exploateze în continuare, deposedând-ne de banii și proprietățile publice sau de afacerile proprii, pe care le-am construit cu mare greu. Nu putem rămâne mai departe țara din care fug ca pe vreme de război. Schimbarea trebuie făcută acum. Nu mai putem amâna, nu mai avem unde ne retrage. Să începem de aici din Capitală”, a declarat Maia Sandu.

Lidera PAS a transmis că orașul Chișinău are nevoie de un conducător capabil să descopere și să spargă toate schemele corupte, să crească substanțial veniturile municipiului, să asigure folosirea judicioasă a tuturor resurselor, să construiască o echipă din oameni onești, buni profesioniști, aleși pri concurs veritabil, nu rânduiți după interesele clanurilor mafiote sau după cele din partid, iar Andrei Năstase poate să facă toate aceste lucruri, cu ajutorul tuturor.

Conform acesteia, cum se duce un război cu un regim autoritar – mafiot, iar acesta trebuie, neapărat, câștigat.

„Să fim incluzivi, indiferent dacă suntem oameni publici, de afaceri, profesori sau pensionari, vorbitori de limbă română sau rusă, tineri sau oameni în vârstă. Cu toții plătim costul unei proaste guvernări și cu toții trebuie să facem front comun împotriva acesteia. să fim uniți. Dezbinarea este arma principală a acestei guvernări, iar noi trebuie să fim vigilenți și să nu îi permitem să facă uz de această armă. Să ne implicăm. Din păcate, astăzi Constituția ne garantează drepturile doar pe hârtie. În realitate, trebuie să luptăm în fiecare zi pentru drepturile noastre. Haideți să pornim încrezători la drum. Să facem tot ce putem, cu toată sinceritatea și bunăvoința și neapărat vom reuși”, a concluzionat lidera PAS, Maia Sandu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
control_parental_starnet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here