Foto simbol. Sursa: televiziuneacalarasi.ro

Un băiețel de 13 ani a ieșit din comă și și-a recăpătat cunoștința, acest lucru întâmplându-se după ce părinții săi au decis să îl deconecteze de la aparatele care îl țineau în viață.

Potrivit The Independent, Trenton McKinley din Alabama, SUA, s-a trezit după o traumă severă la creier, pe care a primit-o după ce remorca în care se afla s-a răsturnat.

Acesta a suferit șapte fracturi ale craniului, iar doctorii le-au spus părinților că fiul lor „nu va mai fi niciodată normal”.

Mama lui Trentor a spus că a văzut „doar o targă cu picioarele lui atârnând de pe ea. A fost mort complet timp de 15 minute. Când a revenit la viață, medicii au spus că nu va mai fi niciodată normal. Mi-au spus că probleme cu oxidarea vor fi atât de dăunătoare pentru creierul său, încât, chiar dacă și-ar fi revenit, ar fi fost o legumă”.

 

Femeia a mai spus că cinci copii aveau nevoie de organe compatibile cu ale fiului său. Așa că ea și soțul ei au decis ca, în loc să încerce mereu să îl readucă la viață, fapt ce dăunează organele, să le doneze.

Totuși, într-o răsturnare incredibilă de situație, doar cu o zi înainte ca doctorii să îl deconecteze de la aparate, creierul băiatului a arătat semne de activitate, iar acesta a început să respire de sine stătător.

Băiețelul crede că a fost în rai. Acesta a spus: „Eram pe un câmp deschis, mergând înainte. Nu există altă explicație decât Dumnezeu. Nu există altă cale. Chiar și medicii au spus-o.”

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here