(VIDEO) Năstase reacționează la știrile și spoturile false împotriva sa: Vom depune plângere la Procuratură

Autor: , in Politic / 8 mai, 2018, 18:58

Andrei Năstase, candidatul forțelor de dreapta la funcția de primar al capitalei, a reacționat față de știrile și spoturile false, atribuite lui, care au apărut în ultimele săptămâni pe rețelele de socializare și site-uri anonime.

El a acuzat actuala guvernare că ar sta în spatele acestor acțiuni, care ar avea menirea să-i stopeze accesul în cadrul turui 2 al alegerilor pentru funcția de primar al orașului Chișinău.

„Există deja numeroase site-uri și pagini clonă care fac o propagandă mincinoasă la adresa mea. Banii cetățenilor, banii moldovenilor, care au fost furați prin tot felul de scheme de corupție sunt acum folosiți pentru a plăti specialiști din țară și din străinătate care se ocupă de falsificarea acestor texte, a fotografiilor, care produc clipuri video mincinoase, chiar cu prelucrarea tehnică a vocii mele, a imaginilor și a contextelor. Am văzut și eu o parte din aceste materiale care circulă pe internet și care vor începe să circule și în mass-media oligarhică: sunt atât de bine realizate că par a fi reale”, a acuzat Andrei Năstase.

El a amintit și de situația din campania prezidențială, când astfel de acțiuni au fost îndreptate și împotriva Maiei Sandu.

Liderul Platformei DA a făcut un apel la consolidare împotriva acestui flagel.

„Solicităm Procuraturii să se sesizeze și să facă demersurile necesare pentru a identifica și trage la răspundere pe cei care au pus la cale această campanie de dezinformare și manipulare. De altfel, vom depune o plângere oficială în acest sens”, a mai spus Andrei Năstase.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X