Povestea posibilului transfer al lui Neymar la Real Madrid este una mai veche, iar jurnaliștii de la As au aflat tot scenariul pus la cale de președintele Florentino Perez.

Mai exact, totul ar fi început să capete contur pe 22 martie, în timp ce starul lui PSG se afla în Brazilia pentru a se recupera după accidentarea suferită la piciorul drept, pe 25 februarie, în meciul cu Marseille.

Neymar se afla în Mangaratiba, în casa de lux cumpărată cu 8 milioane de euro în urmă cu un an și jumătate, atunci când și-a făcut un selfie cu Vinicius Junior, iar apoi l-a postat pe rețelele de socializare, fără să realizeze că a cauzat o mare problemă pentru Real Madrid. Acea întâlnire nu ar fi trebuit să fie făcută publică pentru că nu a fost doar o una de ocazie, așa cum susțin spaniolii de la As, scrie Digisport.ro.

Vinicius a fost dus acasă la Neymar de către un reprezentant al lui Real Madrid, care a vrut ca ambii să apară împreună, pentru a apuca „să se cunoască mai bine”. Odată ce a apărut fotografia, clubul și oamenii din jurul brazilianul nu au avut altă soluție decât să pretindă că a fost doar o întâlnire între prieteni, deși a fost doar a doua oară când cei doi s-au văzut.

„Nimeni nu trebuie să știe că eu sunt la Rio de Janeiro”, a spus oficialul.

Nu a fost prima întâlnire dintre Neymar și reprezentantul clubului Real Madrid. El a fost văzut de două ori în orașul unde atacantul are reședința de lux, acolo unde s-a întâlnit și cu marele Ronaldo Nazario. Fostul atacant, care are o casă atât în Rio, cât și în Madrid, ar avea rolul de a-l convinge pe Neymar.

În spatele tuturor acestor întâlniri se află obsesia președintelui de la Real, Florentino Perez, de a-l aduce pe starul brazilian pe Santiago Bernabeu. Totul a început în urmă cu 12 ani, atunci când Neymar era doar un copil și s-a antrenat timp de două săptămâni cu juniorii de la Real Madrid, atunci când ar fi trebuit să fie achiziționat cu doar 60.000 de euro.

Cinci ani mai târziu, el era deja un star la Santos, iar madrilenii se aflau în negocieri avansate cu clubu brazilian, moment în care a apărut Barcelona. Catalanii i-au oferit 40 de milioane de euro tatălui jucătorului, care îi era și impresar, ceea ce a însemnat că Neymar a devenit practic „liber”. Din acest motiv, chiar și acum e pe rol un proces în Spania, în care se judecă această tranzacție.

Din toată această poveste, Florentino Perez vrea ca el să fie cel care profită și și-a concentrat toată atenția către atacantul brazilian. Acesta nu s-a daptat la PSG și vrea cu disperare să se întoarcă în Spania. Toată operațiunea transferului e cotată la 260 de milioane de euro, peste cele 222 de milioane, cât a plătit clubul parizian în vara anului trecut, cea mai mare sumă achitată vreodată pentru un jucător în istoria fotbalului.

Neymar a revenit vineri la Paris, acolo unde își va face ultima parte a recuperării, însă atât clubul, cât și jucătorul au ținut să clarifice că nu există nicio posibilitate ca jucătorul să mai joace în finalul acestui sezon. Toată munca pe care se concentrează acum Neymar este ca acesta să fie apt pentru Cupa Mondială din Rusia, care va debuta pe 14 iunie.

Negocierile sunt încă în toi, însă apropiații jucătorului susțin că acel meci împotriva lui Marseille, când a suferit accidentarea, a fost ultimul al lui Neymar pentru PSG.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here