Neymar, cel mai bun jucator din Ligue 1, infirmă zvonurile conform cărora ar urma să se transfere în această vară, dar refuză să-și clarifice viitorul. Brazilianul de 26 de ani a revenit în Franţa, la PSG, şi a vorbit cu jurnaliştii din Hexagon despre modul în care decurge recuperarea după accidentarea suferită la gleznă. Starul brazilian a dezvăluit că îi este teamă să revină deocamdată pe teren, singurul său gând fiind acum îndreptat spre Cupa Mondială din Rusia, scrie Digisport.ro.

„Aşteptările sunt mari înaintea Cupei Mondiale. Totul decurge bine, slavă Domnului! Am început să merg din nou, dar încă mă tem să revin. Trebuie să scap de această teamă cât mai curând, pentru a merge la Cupa Mondială în cea mai bună formă. Începutul e greu, oricine se teme să nu facă o mişcare greşită, dar, uşor-uşor, te întorci”, a declarat Neymar.

Aflat în capul listei de achiziţii a preşedintelui de la Real Madrid, Florentino Perez, Neymar a fost întrebat dacă antrenorul său de la PSG, Unai Emery, putea face mai multe pentru a-l proteja şi să-l fi menajat la anumite partide.

„Trebuia să mă odihnesc în următorul meci, cel de după accidentare. Apoi aveam două jocuri importante şi semifinala de Cupă, după care urma o altă pauză. Vorbisem cu Emery cu două zile înainte. Din păcate, m-am accidentat. Însă anul ăsta am jucat cel mai puţin, antrenorul m-a odihnit de multe ori.

A rămâne atât de mult timp, trei luni, fără a juca, este oribil pentru un sportiv. Dar sunt mulțumit de media mea de jocuri și goluri, ajutându-mi într-un fel coechipierii în acest sezon”, a explicat Neymar.

„La fiecare perioadă de transfer, vorbim, vorbim. Eu, în acest moment, nu am nimic de spus despre asta. Toată lumea știe ce am venit să fac la Paris, obiectivele pe care le am. Astăzi, scopul meu este Cupa Mondială, nu să vorbesc despre transferuri. Altfel, mi-aș petrece toată viața vorbind despre asta”, a conchis Neymar, referitor la posibilul transfer la Real Madrid.

Accidentat la piciorul drept pe 25 februarie şi operat la începutul lunii martie în Brazilia, Neymar a urmat un program de recuperare la domeniul său de lux din apropiere de Rio de Janeiro înainte de a reveni la Paris, săptămâna trecută.

Cupa Mondială din Rusia se va disputa între 14 iunie şi 15 iulie, iar Brazilia a fost repartizată în grupa E, alături de Elveția, Costa Rica și Serbia.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •