(VIDEO) Andrei Năstase: Azi am demonstrat că se poate. Am câștigat o bătălie, dar mai avem un război

Autor: , in Actualitate / Politic / 20 mai, 2018, 22:47

Rezultatele alegerilor din Chișinău au demonstrat că cetățenii sunt mai presus decât manipulările, nedreptatea și minciuna care au fost promovate în campania electorală, a declarat președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

El a mulțumit tuturor cetățenilor care au ieșit la vot, indiferent de opțiunea lor politică, dar în special votanților și susținătorilor săi.

„Astăzi am câștigat doar o bătălie. Dar urmează să câștigăm un război. Întâi în turul 2, iar apoi în toamnă, în alegerile parlamentare. Să eliberăm țara din captivitatea unora ca Plahotniuc și Dodon”, a declarat Andrei Năstase.

El a mai spus că este important că locuitorii capitalei să dea dovadă de mobilizare mai mare și să încline balanța în turul 2.

„Vom rămâne deschiși către toți cei care vor binele capitalei și Republicii Moldova. Vom rămâne deschiși către toate forțele proeuropene care își doresc progres. Ne propunem să avem dialog continuu cu locuitorii Chișinăului și suburbiilor. Acest dialog a făcut ca minciunile, propaganda, manipularea, să nu aibă efectul scontat de cei care au stat în spate”, a declarat Andrei Năstase.

El a spus, totodată, că a primit în această seară felicitări de la Partidul Popular European și că se va bucura în continuare de toată susținerea acestei formațiuni politice.

Președinta PAS, Maia Sandu, a precizată că „astăzi ne-am recăpătat șansa de a face schimbarea în Chișinău, iar apoi în toată țara”.

Potrivit rezultatelor preliminare, Ion Ceban a acumulat 41,08% din voturi, iar Andrei Năstase 32%.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *