După ce în scrutinul de duminică a obținut puțin peste 17% din voturile chișinăuienilor, Silvia Radu anunță că demisionează din funcția de primar general interimar, deși, conform procedurilor, acesta ar fi urmat să exercite această funcție până la 3 iunie, când se va organiza turul doi al scrutinului municipal.

„Vreau să mulțumesc cetățenilor Chișinăului care s-au prezentat la vot, să le mulțumesc în mod special celor care mi-au acordat încredere prin votul lor. Îmi doresc foarte mult ca lucrurile să înceapă să se schimbe cu adevărat în Chișinău, pentru asta am candidat și pentru asta am muncit în cele 5 luni ca primar interimar. Cetățenii trebuie să ceară viitorului primar să muncească pentru oraș și să lase politica la o parte, doar așa vom avea parte de schimbări reale în oraș. Vă spun cu certitudine că se pot face lucruri bune pentru oraș, dacă există voință și implicare din partea primarului”, se arată în mesajul Silviei Radu.

„Astăzi am făcut demersurile oficiale pentru încheierea activității mele în Primăria Municipiului Chișinău. Le mulțumesc tuturor colegilor cu care am muncit în aceste luni, uneori zi și noapte. A fost o experiență din care am învățat multe lucruri utile și în care am avut ocazia să cunosc mai bine locuitorii Chișinăului. Voi continua să sprijin modernizarea capitalei și în activitățile mele viitoare, cu tot ce voi putea”, mai spune Sildiva Radu.

Amintim că, în scrutinul de duminică aceasta a obținut 17,65% din voturile alegătorilor. În turul doi al scrutinului merg Ion Ceban, cu 40,97% și Andrei Năstase, cu 32,12%.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •