Cinematografele „Patria” din or. Bălți, Ungheni, dar și „Patria – Emil Loteanu” și „Patria Râșcani” din or. Chișinău sunt de vânzare. Ofertele comerciale au fost expuse de banca comercială Victoriabank pe site-ul oficial, la compartimentul „Vânzarea Gajurilor”.

Victor Șelin, despre care se știa anterior că deține afacerea, a declarat pentru Ziarul de Gardă că „din anul 2010 nu se mai ocupă cu acest business, care ar aparține unui alt proprietar”, însă a refuzat să spună cine este acesta. Victoriabank vinde și două restaurante din capitală, „Casa Vinului” și „Sănătate”, atribuite tot lui Șelin.

Pe site-ul oficial al Victoriabank, la compartimentul „vânzarea gajului, imobile comerciale” sunt plasate ofertele comerciale pentru vânzarea bunurilor imobile, unde este indicat că prețurile de comercializare urmează să fie expuse la licitații, fiind totodată indicate prețurile de start. Anterior, sediile acestor cinematografe au fost puse în gaj la Victoriabank pentru credite de zeci de milioane de lei.

Conform informațiilor de la Cadastru, creditele pentru care a fost pus în gaj cinematograful Patria Loteanu din centrul capitalei nu au fost încă stinse.

Astfel, pentru cinematograful „Patria Ungheni”, prețul de start este de 11 milioane de lei. La un preț dublu, de 22 milioane de lei se vinde „Patria Bălți”, care are și cea mai spațioasă sală de cinematograf din țară, de 600 de locuri.

Cel mai mare preț de start îl are „Patria Loteanu” din centrul capitalei − 80 milioane de lei. Pentru cinematograful „Patria Râșcani” a fost stabilit un preț de 55 milioane de lei.

Materialul integral poate fi citit aici.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here