Zinedine Zidane, cel mai de succes antrenor al lui Real Madrid, și-a anunțat joi plecarea de la clubul din capitala Spaniei după doar doi ani și jumătate pe banca echipei cu care a câștigat de 3 ori consecutiv Liga Campionilor. 

El a făcut acest anunț în cadrul unei conferințe de presă, alături de președintele clubului, Florentino Perez.

Aşa cum a zis preşedintele, am luat decizia de a nu continua să mai fiu antrenorul lui Real Madrid şi în anul viitor. I-am explicat ce gândesc şi cred că e cea mai bună decizie pentru mine şi pentru echipă. E un moment important.Ce cred este că această echipă trebuie să continue să câştige şi are nevoie de o schimbare, după trei ani. E nevoie de un alt discurs„, a declarat Zinedine Zidane.

Zizou spune însă că plecarea sa nu reprezintă un „Adio” şi lasă de înţeles că în viitor ar mai putea reveni la Real.

„Cum a spus şi preşedintele, este un „La revedere”, nu un „Adio”. Real Madrid mi-a dat totul şi voi fi toată viaţa alături de acest club. Mi-am spus că e momentul să facem o schimbare. Pentru mine şi pentru jucători”, a mai spus Zidane.

În vârstă de 45 de ani, Zidane a venit pe banca Realului la începutul anului 2016, când l-a înlocuit pe Rafa Benitez. În acel sezon el a câștigat Liga Campionilor. În următorul sezon a devenit, alături de Real, prima echipă din istorie care-și menține titlul în cea mai importantă competiție intercluburi, în actualul format, devenind și campion al Spaniei.

În 2018 Zidane a câștigat cel de-al treilea trofeu de Liga Campionilor.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here