Căpitanul selecţionatei de fotbal a Spaniei, fundaşul Sergio Ramos, a ironizat momentul dificil prin care trece ”La Roja” după demiterea selecţionerului Julen Lopetegui în ajunul Cupei Mondiale din Rusia şi pe care l-a comparat cu o ”înmormântare”.

Sergio Ramos a asigurat că în vestiarul echipei Spaniei nu există nicio ”fisură” înaintea meciului de vineri cu Portugalia.

”Mi-ar plăcea să închei această conferinţă de presă cu un zâmbet, pentru că zici că suntem la o înmormântare, iar vineri începem Cupa Mondială”, a afirmat jucătorul echipei Real Madrid, alături de Fernando Hierro, fostul director sportiv al reprezentativei, promovat selecţioner după demiterea lui Lopetegui.

”Nu există nicio fisură (în vestiar). Există gusturi şi culori, toţi gândim diferit, dar ideea comună rămâne aceeaşi: să luăm acest Mondial”, a subliniat Ramos în conferinţa susţinută, joi, la Soci.

”După părerea mea este un moment foarte delicat”, a recunoscut Ramos, care va lucra la Real Madrid cu Lopetegui. ”Trebuie să lăsăm deoparte chestiunile personale şi pot să vă asigur că problemele sunt o şansă de a progresa. Ne vor face mai puternici şi ne vor arăta că un Mondial este dificil. Trebuie să savurăm acest moment, pentru ca mai târziu va fi prea târziu”, a mai spus Ramos, făcând un joc de cuvinte.

Spania şi Portugalia, ultimele două campioanei europene, se vor înfrunta marţi, la Soci (ora 18,00), pe Stadionul Fişt, în al doilea meci din Grupa B a Cupei Mondiale, celălalt opunând Marocul şi Iranul.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here