Uzurparea puterii de stat are un caracter absolut, și a căpătat forma dictaturii unei singure persoane. Toate instituțiile statului sunt complice a acestei crime, afirmă președintele PLDM, Viorel Cibotaru. În context, acesta cere demisia Guvernului și dizolvarea Parlamentului.

„În timp ce poporul și-a pierdut calitatea de suveran prin decizia aberantă de anulare a votului pentru primarul municipiului Chișinău, președintele pro-rus toarnă gaz pe foc prin organizarea unor concerte costisitoare și total deplasate, iar guvernul umple canalele mass media controlate cu subiecte false despre hărnicia și grija sa față de oameni. Parlamentul nu este preocupat de subiect, iar sistemele de securitate și justiție sunt puse în slujba lui Plahotniuc”

În viziunea lui Viorel Cibotaru revolta oamenilor este justificată, iar opoziția este mai organizată ca niciodată.

Președintele PLDM avertizează că în perioada următoare va crește numărul dosarelor intentate protestatarilor, presei, dar și liderilor opoziției. În context, acesta cere demisia Guvernului și dizolvarea Parlamentului.

„Nu mai au nicio scuză guvernanții dacă nu o vor face astăzi. Un al doilea 7 aprilie nu va fi, iar după schimbarea guvernării nu va fi niciun fel de imunitate. Nu aveți nicio șansă să vă reproduceți. Sunteți pătați de rușine și veți răspunde penal„, avertizează liderul PLDM.

Viorel Cibotaru afirmă că Igor Dodon trebuie demis pentru comportamentul inadecvat unui președinte. „Calitatea sa de garant al suveranității era obligat să se solidarizeze cu poporul. Andrei Năstase este Primar General, iar poporul suveranul acestei țări. Noi vom lupta până la capăt pentru Om, Libertate, Democrație!”, scrie liderul PLDM, Viorel Cibotaru, pe pagina sa de Facebook.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
control_parental_starnet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here