După două etape scurse din faza grupelor la Cupa Mondială din Rusia, francezii de la L’Equipe au realizat o echipă a jucătorilor care au dezamăgit cel mai mult. Din primul „11” nu lipsesc superstarurile Lionel Messi și Robert Lewandowski.

Rusia, Uruguay, Franţa, Croaţia, Anglia şi Belgia sunt deja calificate în optimi iar Arabia Saudită, Egipt, Maroc, Peru, Costa Rica, Panama, Tunisia şi Polonia nu mai au nicio şansă de a merge mai departe, înaintea ultimei etape din faza grupelor, scrie Digisport.ro.

Deși mai poate obține biletele pentru optimi, Argentina, finalista ultimei ediții, a fost fără îndoială cea mai mare dezamăgire de până acum. Nu e nicio surpriză că francezii de la L’Equipe au inclus 3 jucători ai „pumelor” în primul 11 al fotbaliștilor care a decepționat până acum la CM 2018. Este vorba de portarul Caballero, care a greșit grav în meciul contra Croației, fundașul Otamendi și decarul Lionel Messi. Argentina este de altfel naționala cu cei mai mulți reprezentanți.

În echipă se mai regăsesc și alți jucători importanți ca neamțul Muller, francezul Matuidi, spaniolul Busquets sau brazilianul Muller.

Echipa decepțiilor:

Caballero (Argentina) – Ivanovic (Serbia), Schar (Elveţia), Otamendi (Argentina), Rybus (Polonia) – Busquets (Spania) – Willian (Brazilia), Muller (Germania), Messi (Argentina), Matuidi (Franţa) – Lewandowski (Polonia).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
control_parental_starnet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here