Mesajul Melaniei Trump pentru tinerii americani: „Fiți o forță pozitivă unul în viața celuilalt!”

Autor: , in Externe / 25 iunie, 2018, 16:12

Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, a avut un mesaj frumos pentru tinerii studenți, în cadrul unei conferințe a unei organizații pe domeniile de tineret și siguranță.

„Aveți puterea de a fi o forță pozitivă pentru atâția oameni!”, a spus Prima Doamnă a Americii la evenimentul Studenții împotriva deciziilor distructive, care a avut loc în Tysons Corner, Virginia.

“Bunătatea, compasiunea și optimismul sunt trăsături foarte importante în viață”, a adăugat Melania, transmite Politico.eu.

Melania Trump a vorbit și despre inițiativa sa “Be Best” (Fii cel mai bun), care se concentrează pe o serie de probleme ce vizează copiii.

Anunțarea acestei campanii, pe 7 mai curent, a fost unul dintre cele mai importante momente publice ale Melaniei, de când soțul său a devenit președintele SUA.

Melania a lipsit, câteva săptămâni, din vizorul public, către sfârșitul primăverii. Aceasta a trecut printr-o procedură chirurgicală la rinichi, pe 14 mai, și a fost externată în data de 19 mai.

Publicul începuse să devină îngrijorat, dar Melania și-a făcut apariția într-o formă excelentă, când l-a însoțit pe soțul său la un eveniment dedicat veteranilor de război, în data de 5 iunie.

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *