Tatăl lui Neymar Jr., Neymar Santos Sr., le-ar cerut duminică fanilor fotbalistului brazilian să nu se implice în certuri pe internet și să nu îl critice jur pe fiul său pentru jocul acestuia de la Cupa Mondială de până acum. 

„Băieți, mai calmați-vă pe rețelele de socializare. Evitați să insultați pe cineva. Dacă vreți să îl susțineți pe Juninho (Neymar), făceți-o într-un mod pozitiv”, a spus tatăl celui mai bine plătit fotbalist din lume într-un mesaj publicat pe Globoesporte.com, potrivit AFP.

De la întoarcerea sa pe teren, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la picior, Neymar a fost acuzat că nu este un jucător de echipă și că exagerează cu căderile sale teatrale.

Vineri, atacantul de 26 de ani de la Paris Saint-Germain a izbucnit în lacrimi la finalul unui meci tensionat cu Costa Rica, care s-a sfârșit cu 2 la 0 pentru echipa Braziliei.

În cadrul meciului cu Costa Rica, Neymar a fost cel care a marcat cel de-al doilea gol. Primul gol al brazilienilor a fost marcat de Philippe Coutinho.

Jocul lui Neymar a stârnit o serie de tweet-uri sarcastice și meme-uri, care luau în derâdere tendința fotbalistului de a cădea în situații în care era puțin probabil să cadă.

Unii au spus chiar că Neymar ar fi trebuit să fie scos de pe teren, pentru că distrage atenția celorlalți jucători și că încetinește jocul Braziliei.

Antrenorul Tite a spus că Neymar va juca din ce în ce mai bine, pe parcursul CM.

Tatăl fotbalistului a spus că insultele de pe internet l-ar putea „contamina” pe fiul său și i-a rugat pe suporteri să utilizeze „armele corecte, cum sunt credința și rugăciunile”.

Brazilia va juca împotriva Serbiei miercuri.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
control_parental_starnet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here