Gest incredibil al lui Erdogan: Ce a făcut cu tricourile lui Ozil și Gundogan după eliminarea Germaniei de la CM 2018

Autor: , in Sport / 29 iunie, 2018, 16:28

Eliminarea Germaniei de la Cupa Mondială din Rusia l-a înfuriat și pe președintele Turciei. Recep Tayyip Erdogan a decis să facă un gest nemaivăzut până acum…cel puțin la acest nivel. Mai exact, șeful statului din Turcia le-a trimis înapoi tricourile lui Mesut Ozil și Ilkay Gundogan, pe care le primise de la aceștia.

Erdogan s-a și fotografiat cu tricoul lui Ozil de la Arsenal și cu cel al lui Gundogan de la Manchester City, la momentele respective. Este cunoscut faptul că cei doi jucători au origini turcești. Ei au fost în lotul Germaniei pentru Mondialul din Rusia, scrie Digisport.

„Domnul Ozil și domnul Gundogan nu au arătat în Rusia ceea ce s-a așteptat domnul Erdogan ca ei să facă El nu mai vrea să aibă nimic de a face cu ei”, a spus un purtător de cuvânt al Guvernului Turciei. În plus, cei doi vor trebui să se abțină din a-l numi pe Ergogan „președintele meu”. Mai mult, Erdogan încearcă să ia personal legătura și cu alți jucători rămași cu origini turce participanți la turneul final.

Germania a ratat calificarea în optimile Cupei Mondiale, terminând pe ultimul loc grupa F, După Suedia, Mexic și Coreea de Sud, cu care a și pierdut rușinos în ultimul meci din faza grupelor.

Pe de altă parte, internaționalul suedez Jimmy Durmaz, care are și el origini turcești, ar fi refuzat o întrevedere cu președintele Turciei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X