Mesajul secret din spatele rochiilor purtate de Meghan Markle

Autor: , in Cultură/Media / 29 iunie, 2018, 13:27

Este bine-cunoscut faptul că proaspăta soție a Prințului William, Meghan Markle, care a primit titlul de Ducesă de Sussex, este o feministă în tot sensul cuvântului.

De la scrisoarea pe care i-a scris-o la 11 ani lui Hilary Clinton și până la rolul său de avocat pentru emanciparea femeilor și egalitatea de gen, din cadrul ONU, 2016, Meghan este o campioană când vine vorba de susținerea femeilor.

Acest lucru poate fi demonstrat foarte ușor când analizăm alegerile sale vestimentare – Meghan poartă la toate evenimentele importante rochii create de designeri-femei.

Totul a început cu fabuloasa rochie de mireasă, purtată pe 19 mai 2018. Aceasta a fost creată de Clare Waight Keller, care a devenit prima femeie numită director artistic la renumita casă de modă Givenchy, anul trecut.

A urmat cea de-a doua rochie purtată în ziua nunții, pe care Meghan a îmbrăcat-o pentru recepție. Aceasta a fost creată de celebra Stella McCartney.

Rochia aleasă de Meghan pentru ziua de naștere a Prințului Charles a fost creată de brandul Goat, fondat în 2001 de designerul Jane Lewis.

În timpul zilei de naștere a Reginei Elizabeta a II-a, ducesa a purtat o rochie cu umerii puțin-dezgoliți, creată de Carolina Herrera.

Am înțeles fascinația lui Meghan pentru frumoasele rochii Givenchy, când aceasta a purtat una dintre ele pentru călătoria cu trenul, pe care a făcut-o împreună cu Regina, primul eveniment de anvergură din viața de-acum regală a lui Markle.

În timpul celebrei curse de cai Royal Ascot, ducesa a purtat, din nou, o rochie albă marca Givenchy.

Pentru Premiile Young Leader Awards, oferite de Regină, Meghan a ales un costum Prada roz-deschis. Brandul este dirijat, de asemenea, de o femeie – Miuccia Prada, care este designerul-șef și unul dintre directorii executivi ai casei de modă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X