PSG dă o nouă lovitură pe piața transferurilor; Un fost coleg al lui Buffon în capitala Franței

Autor: , in Sport / 2 iulie, 2018, 14:41

Leonardo Bonucci este gata să-l urmeze pe fostul său coleg de la Juventus, Gianluigi Buffon, la PSG, scriu francezii de la Le Parisien. Sursa citată menţionează că fundaşul lui AC Milan a ajuns deja la un acord cu gruparea din capitala Franţei.

Negocierile dintre agentul jucătorului şi oficialii celor de la PSG au escaladat repede şi cele două părţi au bătut palma, scriu francezii, care mai menţionează că doar antrenorul italienilor, Gennaro Gattuso, mai trebuie să-şi de acordul pentru transfer.

Mutarea o va costa pe PSG cel puţin 42 de milioane de euro, suma pe care Milan i-a plătit-o lui Juventus în vara trecută, pentru transferul fundaşului central în vârstă de 31 de ani.

AC Milan trebuie să vândă jucători în această vară, după ce a fost sancţionată de UEFA luna trecută cu excluderea din cupele europene, din cauza încălcării fair-play-ului financiar.

Bonucci a îmbrăcat de 42 de ori tricoul Milanului în acest sezon şi a reuşit să înscrie două goluri. El a fost desemnat căpitanul echipei de pe San Siro, imediat după transferul de la Juve.

Ca şi Milan, şi PSG întâmpină dificultăţi din cauza regulamentului de fair-play financiar. Parizienii se află sub lupa UEFA şi trebuie să vândă masiv în această vară dacă vor să şi achiziţioneze jucători.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X