(FOTO) Imaginile prin care japonezii au impresionat din nou lumea; Ce au lăsat în urma lor la CM 2018

Autor: , in Sport / 3 iulie, 2018, 10:24

Echipa națională de fotbal a Japoniei a fost aproape de a produce o mare surpriză la Cupa Mondială din Rusia. Deși au condus cu 2-0 puternica reprezentativă a Belgiei, japonezii s-au văzut egalați și apoi eliminați de un gol primit chiar la ultima fază a partidei. Probabil mulți jucători și-ar fi vărsat nervii pe obiectele din vestiar și cele aflate în drumul către cabine, fotbaliștii niponi au dat o lecție de civilizație.

Pe internet a apărut o poză în care este prezentat vestiarul niponilor, după ce fotbaliștii lui Akira Nishino au părăsit arena din Rostov. Totul arăta imaculat, practic singura dovadă că fotbaliștii niponi trecuseră pe acolo era un bilet pe care era scris „Mulțumesc”, cu litere mari, în rusă, și „Japonia”, ceva mai jos.

Japonezii nu sunt la primul gest de acest fel. E binecunoscut faptul că la toate meciurile favoriților, suporterii niponi prezenți la Cupa Mondială au făcut curat pe stadioane. „Înarmați” cu saci menajeri, japonezii au strâns fiecare ambalaj de carton, hârtiuță sau pahar de băutură din tribune.

Ei au impresionat o lume întreagă cu aceste gesturi și la turneele finale din Africa de Sud și Brazilia, acolo unde sectoarele din tribune unde erau japonezi rămâneau impecabile după fiecare meci.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X